Какъв скрийн протектор за телефон да изберете?

Какъв скрийн протектор за телефон да изберете?
публикувано от Newsmobile Публикувано в: Аксесоари за gsm Дата на публикуване : 2015-02-13 Прочети : 93 Коментари : 0

Дори и да пазите вашия смартфон като очите си, винаги можете да надраскате екрана му случайно с ключовете в джоба, затова колкото и да ни уверяват производителите на тези устройства, че техните стоки са изцяло защитете ни, вие ще трябва да помислите за допълнителната защита на вашия смартфон, купувайки специализираните аксесоари и допълнения за тази цел.

Колкото и да се грижите за телефона ви, без специалните аксесоари за защита, вие винаги можете да надраскате случайно неговия дисплей. Ето защо подобна покупка винаги е добра инвестиция в защитата на вашите мобилни приятели.

Дори и да пазите вашия смартфон като очите си, винаги можете да надраскате екрана му случайно с ключовете в джоба, затова колкото и да ни уверяват производителите на тези устройства, че техните стоки са изцяло защитете ни, вие ще трябва да помислите за допълнителната защита на вашия смартфон, купувайки специализираните аксесоари и допълнения за тази цел. Днес на пазара можете да намерите изключително богато разнообразие на най-различни скрийн протектори за телефони, но това от друга страна може много да ви обърка и да не знаете на кои от тях да заложите.

Може би си мислите, че това защитно фолио ще развали вида и дизайна на телефона ви? Ако е така, значи много грешите. Материалите, които се използват са напрактика невидими и тяхната единствена функция и роля е да защитят смартфона ви от надраскване. Другият мит, който и до днес витае в обществото е това, че тези аксесоари влияят пряко на чувствителността на дисплея. Другото погрешно схващане е, че след премахването на протектора, ще останат следи. Това разбира се няма да се случи, така че можете да сте напълно спокойни.

Относно цените, то тук е трудно да ви ориентираме, защото всичко зависи на коя марка ще се спрете. Съветваме ви също така, да правите вашите покупки от онлайн порталите, защото там разнообразието е много по-голямо, както и офертите са доста по-добри в сравнение с традиционните магазини.

Тагове :

Оставете коментар

Captcha


Всички права запазени
News mobile © 2015.
paymethods