Разкодиране на GSM телефони

Разкодирането на вашия GSM от така наречения SIM Lock ще позволи на устройството ви да работи със сим-карти на всички мобилни оператори.

Също така, ако сте блокирали случайно телефона си с пин код, бихме могли да ви окажем съдействие.

Мнозина българи купуват мобилни устройства от чужбина, например китайски модели, които по подразбиране не работят на честотите на местните доставчици на GSM услуги.

След разкодиране телефонът ви ще работи коректно на всички честоти, които хардуерът му поддържа.

В случай, че желаете да се възползвате от разкодиране, моля свържете се с нас. Качеството на нашите услуги е недостижимо от конкурентите ни! В екипа ни работят опитни специалисти, които ще свършат работата бързичко и на достъпни цени.

Предлагаме разкодиране на устройствата на всички водещи световни марки.

Софтуерът за разкодиране, с който работим, е напълно безопасен и няма как да увреди хардуера на вашия телефон. Освен това, преди да започнем работа, архивираме данните ви, така че в случай на софтуерен проблем (макар това да става изключително рядко!) няма да загубите дори и килобайт от информацията си.

При нашите услуги устройството ви остава фабрично отключено завинаги, без никакви софтуерни промени. Дори при връщане на фабричните настройки телефонът ви ще остане отключен.

Колко струва?

Цената варира в зависимост от модела на устройството ви: от 15 лв до 100 лв.

За да можем да ви предложим цена, моля свържете се с нас и ни изпратете данни за марката и модела на вашия телефон, държавата, в която е произведен, както и към кой оператор е заключен телефонът.

Контакт с News mobile

Всички права запазени News mobile
paymethods
Warning: include(/home/newsmobile/public_html/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/newsmobile/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_citymart_template_common_footer.tpl on line 209Warning: include(): Failed opening '/home/newsmobile/public_html/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/newsmobile/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_citymart_template_common_footer.tpl on line 209